AŠ Ikona vmgonline

Naminis „Big Mac“ sumuštinis ir naminis vegetariškas „Big Mac“


Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

3 amerikietiško stiliaus bandelių mėsainiams

  • 1  KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 2 ANAMMA sojų kepsnelių

  • 1 saldaus svogūno

  • 1 „Iceberg“ salotos

  • 4–5 riekelių čederio

  • 2 raugintų agurkų

  • KIETAVIŠKIŲ geltonųjų pomidorų

  • Aliejaus (kepti)

  • BBQ prieskonių

1. KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 10–12 min., kol mėsa gražiai apskrus.

2. ANAMMA sojų kepsnelius sudėkite į kepimo skardą, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite BBQ prieskoniais ir šaukite į iki 210 °C įkaitintą orkaitę 5–6 min. Apverskite ir dar kepkite 5–6 min.

3. Mėsainių bandeles paskrudinkite orkaitėje.

4. Raugintus agurkus supjaustykite pailgomis riekelėmis.

5. Ledkalnio salotas supjaustykite stambiais kvadratėliais.

6. Svogūną pasmulkinkite. Jei jis yra per aštrus, nuplikykite karštu vandeniu, o po to perliekite šaltu.


I mėsainio surinkimas:

Bandelės pagrindą patepkite padažu

Dėkite supjaustytų salotų

Dėkite smulkiai supjaustyto svogūno

Sūrio riekelę

KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“

Svogūno

Bandelę

Padažą

Raugintus agurkus, supjaustytus riekelėmis

Sūrio riekelę

Svogūno

Uždenkite patepta padažu bandele.

II mėsainio surinkimas:

Bandelės pagrindą patepkite padažu

Dėkite supjaustytų salotų

KIETAVIŠKIŲ geltonojo pomidoro riekeles

Sūrio riekelę

ANAMMA sojų kepsnelį

Smulkiai supjaustyto svogūno

Bandelę

Padažą

Sūrio riekelę

Svogūno

ANAMMA sojų kepsnelį

Smulkiai supjaustytus svogūnus

Uždenkite patepta padažu bandele.

Skanusis padažas „Big Mac“ prie „burgerių“

  • 2 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 1 šaukštelio SANTA MARIA maltos saldžiosios paprikos

  • 1 kupino šaukšto aštresnių saldžių garstyčių

  • SANTA MARIA prieskonių „Roasted Garlic and Pepper“

  • 120 g FELIX ekologiško padažo „Mėsainiams“

1. Smulkiai supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius, nusausinkite juos popieriniais rankšluosčiais ir sumaišykite su likusiais produktais. 



ALFO PATARIMAI:

· Ir mėsainius, ir sojų kepsnelius galite kepti ir ant grilio, ir keptuvėje.

· Jeigu kepate kepsninėje, tuomet mėsainį kepkite ant grotelių, o neatšildytus sojų kepsnelius kepkite ant folija užkloto paviršiaus. Gausiai pašlakstykite aliejumi, kad būtų patogu vartyti.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg