Mini tarkuoti blynai su jaučio liežuviu ir krienų padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Mini tarkuoti blynai su jaučio liežuviu ir krienų padažu


Kas gali būti skaniau, o kartu ir ...nuobodžiau nei bulviniai blynai? Tiesą pasakius, mažai kas. Tačiau virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas griauna ir šį mitą. Knygoje „Play, cook, kiss: Culinary tricks" jis siūlo šiuolaikišką seno gero recepto interpretaciją.


4 asm.

Reikia:

  • 500 g bulvių

  • 1 kiaušinio

  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • aliejaus (kepti)

  • 200 g virto jaučio liežuvio

  • 150 g kastinio (kastinį galite keisti grietine)

  • 1 šaukštelio krienų

  • 100 g žalių žirnelių

  • 15 g daigų arba smulkių žalumynų

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Bulves sutarkuokite.

  2. Įmaišykite kiaušinį, citrinos žievelę, druską ir pipirus.

  3. Gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi suformuokite nedidelius blynelius. Kepkite, kol gražiai apskrus, iš abiejų pusių.

  4. Smulkiai supjaustykite liežuvį.

  5. Kastinį sumaišykite su krienais.

  6. Paruoštus blynelius patiekite lėkštėje su pjaustytu liežuviu, žirneliais, žalumynais ir kastinio-krienų padažu.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg