Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Marinuotos kreivabudės



4 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  1. 400 g kreivabudžių Aliejaus kepti 1 cinamono lazdelė 4–5 gvazdikėliai 4–5 kvapiųjų pipirų žirneliai 2 lauro lapai 4 šaukštai sojų padažo 4 šaukštai balzaminio acto 1 šaukštas agavų sirupo

1. Įkaitinkite keptuvę ir apkepkite kreivabudes iki taps auksinės spalvos.

2. Į puodą įpilkite stiklinę vandens, sudėkite prieskonius ir pavirkite 5 min. Nukaiskite, į marinatą supilkite sojų padažą, actą ir sirupą, išmaišykite, ataušinkite.

3. Atvėsusiu sirupu užpilkite keptas kreivabudes ir palikite šaltoje vietoje 12 val.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg