AŠ Ikona vmgonline

Mėsainis su lazdynų riešutais ir vyšnių padažu



Reikia:

  • 1 „Kitchen me“ sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • 1 „Mantinga“ bandelės mėsainiams

  • 1 griežinėlio mocarelos sūrio

  • 1 šaukšto skrudintų lazdynų riešutų

  • kelių lapų traškių salotų (pvz., romaninių)

  • 100 g vyšnių

  • šlakelio „Coca-Cola“ gėrimo

  • 50 g „Felix Cajun Chipotle“ kečupo

  • 1 šaukšto „Dansukker“ cukraus sirupo

  • druskos, juodųjų pipirų


  1. Paruoškite padažą: vyšnias patroškinkite su cukraus sirupu ir „Coca-Cola“. Sutrinkite su kečupu.

  2. Įkaitintoje „Green Egg“ kepsninėje kepkite jautienos maltinuką iki pageidaujamo apkepimo – 8 min. arba ilgiau.

  3. Kai iškeps, apibarstykite druska ir pipirais.

  4. Tarp bandelių dėkite maltinuką, riešutus, mocarelą ir salotų lapus.

  5. Apšlakstykite paruoštu padažu.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg