Mėsainis su lazdynų riešutais ir vyšnių padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Mėsainis su lazdynų riešutais ir vyšnių padažu


    Reikia:

    • 1 „Kitchen me“ sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

    • 1 „Mantinga“ bandelės mėsainiams

    • 1 griežinėlio mocarelos sūrio

    • 1 šaukšto skrudintų lazdynų riešutų

    • kelių lapų traškių salotų (pvz., romaninių)

    • 100 g vyšnių

    • šlakelio „Coca-Cola“ gėrimo

    • 50 g „Felix Cajun Chipotle“ kečupo

    • 1 šaukšto „Dansukker“ cukraus sirupo

    • druskos, juodųjų pipirų


    Paruoškite padažą: vyšnias patroškinkite su cukraus sirupu ir „Coca-Cola“. Sutrinkite su kečupu.Įkaitintoje „Green Egg“ kepsninėje kepkite jautienos maltinuką iki pageidaujamo apkepimo – 8 min. arba ilgiau. Kai iškeps, apibarstykite druska ir pipirais.Tarp bandelių dėkite maltinuką, riešutus, mocarelą ir salotų lapus.Apšlakstykite paruoštu padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg