Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Lengvai namuose paruošiamos „Wok“ sriubos receptas

Manote, kad WOK sriubą paruošti yra labai sunku? Alfas paneigia šį mitą: šį patiekalą pasigaminsite greitai ir norėsite kartoti ir kartoti.

Tiesa, Alfo receptas paįvairintas ingredientu, kurį paprastai dedame į šaltibarščius. Intriguoja? Būtinai išbandykite.


wok naminė sriuba, Alfo Ivanausko receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


WOK sriubai paruošti reikia:

  • 1 kubelio NATUR COMPAGNIE sultinio su jautiena

  • 2 stiklinių vandens

  • 2 skiltelių česnako

  • 2 jaunų morkų

  • 5 jaunų kukurūzų

  • 1 paprikos

  • 1 saujos cukrinių žirnelių ankščių

  • 1–2 šaukštų sojų padažo

  • 1–2 šaukštų austrių padažo

  • 1–2 šaukštų „Teriyaki“ padažo

  • 1 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio „Rib Eye“

  • Ryšulėlio svogūnų laiškų

  • 60 g kiaušininių makaronų

  • 1 saujos salotų lapų

  • 2–3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“

  • 1 žaliosios citrinos skiltelės

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Alyvuogių aliejaus (kepti)

  • Bazilikų lapelių (papuošti)

  1. NATUR COMPAGNIE sultinio su jautiena kubelį ištirpinkite verdančiame vandenyje.

  2. Česnaką, morkas, kukurūzus, papriką supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir lengvai pakepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus.

  3. Sudėkite cukrinių žirnelių ankštis, supilkite sojų, austrių ir „Teriyaki“ padažus, pilkite sultinį.

  4. KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Rib Eye“ kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnakais. Mėsai iškepus ant jos berkite supjaustytus svogūnų laiškus, druską, juoduosius pipirus ir palaukite 3–5 minutes prieš pjaustant.

  5. Užvirus sudėkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės, likus 1 minutei iki virimo pabaigos sudėkite salotų lapus.

  6. Į dubenį sudėkite makaronus su daržovėmis, užpilkite sultinio, dėkite juostelėmis pjaustytą jautieną, SPILVA marinuotus burokėlius „Klasika“. Papuoškite žaliosios citrinos skiltele, pjaustytais svogūnų laiškais ir bazilikų lapeliais.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI