top of page

Saldžiarūgštis wok troškinys su vištiena (Receptas)

Jeigu mėgstate Azijos skonius, šis saldžiarūgštis wok troškinio su vištiena receptas Jums patiks: pagaminsite greitai, valgysite pasigardžiuodami, be to, sotu, bet nesunku, tad tinka ir vakarienei.


Saldžiarūgštis troškinys_wok patiekalas su vištiena_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

4 asm.

Gaminimas 30 min


Saldžiarūgščiam troškiniui su vištiena reikia:

  • 1 pakelio makaronų „Egg Noodles“

  • 1 raudonojo svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • Aliejaus (kepti)

  • 400 g vištienos filė

  • 1 mėlynosios morkos

  • 1 nedidelio brokolio

  • 1 raudonosios paprikos

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 pakelio padažo „Asian Wok Sweet & Sour“

  • Laiškinio česnako ryšelio

  • Kalendrų arba bazilikų lapelių


  1. Išvirkite makaronus „Egg Noodles“ taip, kaip nurodyta ant pakelio.

  2. Supjaustykite svogūną, česnaką, vištienos filė, mėlynąją morką (jei tokios neturite – galite imti ir paprastą), paprikas plonais šiaudeliais. Brokolį suskirstykite mažais žiedynais.

  3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, suberkite svogūnus, česnakus ir trumpai apkepkite. Suberkite vištieną ir kepkite toliau. Po to palaipsniui suberkite likusias daržoves. Supilkite padažą „Asian Wok Sweet & Sour“ ir dar 10 minučių patroškinkite.

  4. Patiekite troškinį su makaronais, laiškiniais česnakais ir kalendrų lapeliais.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page