top of page

Kruasanas a’la Cezaris


Kruasamas a la cezaris
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


1 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 kruasano

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 lapelio romėniškų salotų

  • 1 kiaušinio

  • Sviesto (kiaušiniui kepti)

  • 60 g kietojo sūrio

  • Padažui:

  • 1 šaukšto Vusterio padažo

  • 1 šaukštelio garstyčių

  • 2–3 ančiuvių filė

  • 20 g tarkuoto parmezano

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • 50 ml neutralaus kvapo aliejaus

1 trynio iš minkštai virto kiaušinio

1. Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į trintuvo indą ir sutrinkite.

2. Kruasaną perpjaukite pusiau išilgai, paskrudinkite ir lengvai įtrinkite česnako skiltele.

3. Ant kruasano sudėkite salotų lapus, keptą kiaušinį ir užtarkuokite kietojo sūrio.

4. Pagardinkite padažu.

Naujausi įrašai

bottom of page