Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Kopūstų ir burokėlių sklindžiai



Reikia:

  • 150 g šviežių baltagūžių kopūstų

  • 100 g SPILVA marinuotų burokėlių

  • Kelių šakelių krapų

  • Kelių svogūno laiškų

  • 1 skiltelės česnako

  • Druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 200 ml riebaus kefyro

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 100 g miltų

  • Aliejaus (kepti)

  • Grietinės, juodųjų sezamų patiekti


  1. Kopūstus labai plonai supjaustykite ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais. Supjaustykite krapus, svogūnų laiškus, susmulkinkite česnaką, viską sumaišykite su kopūstais, pasūdykite ir įberkite šiek tiek pipirų.

  2. Sumaišykite kiaušinį, jogurtą, miltus, kepimo miltelius, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, suberkite smulkintas daržoves. Viską gerai išmaišykite.

  3. Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine, galite pabarstyti juodaisiais sezamais.

Skanaus

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg