Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Kopūstų ir burokėlių sklindžiai


Kopūstų ir burokėlių sklindžiai. Alfo receptai

Reikia:

  • 150 g šviežių baltagūžių kopūstų

  • 100 g SPILVA marinuotų burokėlių

  • Kelių šakelių krapų

  • Kelių svogūno laiškų

  • 1 skiltelės česnako

  • Druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 200 ml riebaus kefyro

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 100 g miltų

  • Aliejaus (kepti)

  • Grietinės, juodųjų sezamų patiekti


  1. Kopūstus labai plonai supjaustykite ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais. Su