Keptas viščiukas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Keptas viščiukas



Gaminimas 40 min.

Kepimas 50-60 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 1 viščiuko

Marinatui:

  • 7 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 5 skiltelių česnako

  • 1 apelsino žievelės oranžinės dalies

  • 1 aitriosios paprikos be sėklų

  • 20 ml aliejaus

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1/3 apelsino sulčių

  • juodųjų pipirų

1. Į virtuvinio kombaino indą sudėkite česnaką,imbierą, apelsino žievelę, aitriąją papriką, druską, pipirus, supilkite aliejų ir apelsinų sultis. Viską sutrinkite iki vientisos masės. 2. Viščiukus įtrinkite marinatu ir palikite marinuotis 6-12val. 3. Kepkite 180`C temperatūroje apie 50-60 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg