Karšti sumuštiniai su aviečių padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Karšti sumuštiniai su aviečių padažu


    Vytautės Ribokaitės nuotr.

    2-3 asm.

    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 7-10 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C


    Reikia:

    • 3-4 skiltelių česnako

    • 6-8 džiovintų abrikosų

    • Druskos

    • 1 šaukštelio kario prieskonių

    • 200 g vištienos filė

    • Truputį aliejaus, geriausiai purškiamo

    • 120 g tarkuoto sūrio

    • 4 duonos skrudinimui riekelių

    • 50 ml trintų aviečių

    • 1 šaukšto garstyčių

    • 2 agurkų

    • 2 šaukštų raudonojo vyno acto

    • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

    • Pipirų

    • Salotų lapų

    1. Česnaką susmulkinkite. Abrikosus supjaustykite juostelėmis.

    2. Vištieną pabarstykite smulkintu česnaku, kario prieskoniais ir druska. Pašlakstykite aliejumi. Kepkite sausoje keptuvėje apie 10 min.

    3. Trintas avietes sumaišykite su garstyčiomis.

    4. Duonos riekeles patepkite aviečių padažu, pabarstykite sūriu, abrokosų gabaliukais, uždėkite vištieną ir dar užberkite sūrio. Kepkite 7-10 min. prie 180 °C.

    5. Agurkus supjaustykite šiaudeliais/ Actą, DANSUKKER šviesųjį sirupą sumaišykite su druska ir pipirais. Užpilkite užpilu agurkus.

    6. Sumuštinius patiekite su agurkų salotomis ir salotų lapais.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg