Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Kūrybinės dirbtuvės virtuvėje: sausų prieskonių mišinys lašišai

Ypač tinka apibarstyti lašišą prieš kepant orkaitėje arba ant grotelių.

Kerniaus Pauliukonio nuotr.


Reikia:

  • 2 šaukštų rupios druskos

  • ½ šaukšto kalendrų sėklų

  • ½ šaukšto juodųjų pipirų grūdelių

  • ½ šaukšto džiovintos aitriosios paprikos

  • 1 šaukštelio kvapiųjų pipirų grūdelių

  • 1 šaukštelio baltųjų pipirų grūdelių

  1. Druską ir prieskonius sutrinkite grūstuvėje. Laikykite sandariame indelyje.



Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary trikcks


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg