top of page

Johnny Deppas: lieknėja su žaliąja arbata, bet išlaidauja vynui

Žaviausias ir seksualiausias Holivudo penkiasdešimtmetis aktorius Johnny Deppas su kiekvienais metais ir su kiekvienu nufilmuotu filmu įgyja dar daugiau moterų gerbėjų. Tam, kad jis nesentų taip, kaip mums įprasti penkiasdešimtmečiai, jis ypač didelį dėmesį skiria sportui ir mitybai.


Aktoriaus paslaptis – sveika ir subalansuota mityba. Ji sudaryta tik iš maistingų produktų – baltos žuvies, liesų baltymų (vištienos krūtinėlės, varškės, žalių daržovių, sojos gaminių). Beveik visada nuo šio pavyzdingo mitybos plano Johnny nusuka gavęs naują vaidmenį. Turėdamas numesti keletą kilogramų, jis renkasi mažiau cukraus turinčius vaisius, daržoves, viso grūdo kruopas, sėklas, riešutus. Aktorius ir taip iš visų gėrimų skiria pirmenybę arbatai, bet tada, kai turi numesti dėl vaidmens priaugtą svorį, jis ima maniakiškai gerti žaliąją arbatą.



Dėl savo merginos jis yra išbandęs ir veganizmą, kurio nauda organizmui ypač džiaugėsi. Bet, kaip sakoma, nauja mergina – nauja mityba. Besiginčijant su verslo vadybininkais, kurie įtariama plovė aktoriaus milijonus, į viešumą pateko skaičiai, kur Johny išleidžia savo uždirbamus pinigus. Paaiškėjo, kad kiekvieną mėnesį vynui jis išleidžia apie 25 tūkst. eurų.


Naujausi įrašai

bottom of page