Grybų duona su lazdynų riešutais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Grybų duona su lazdynų riešutais


Reikia:

  • 1 svogūno

  • 125 g pievagrybių

  • 50 g skrudintų lazdynų riešutų

  • 2 kiaušinių

  • 150 ml pieno

  • 100 ml aliejaus

  • 180 g speltos miltų

  • 150 g grikių miltų

  • 1 šaukštelio rudojo cukraus

  • 1 šaukštelio Provanso žolelių

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • Žiupsnelio druskos


1. Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite su 20 ml aliejaus, po to suberkite plonai supjaustytus grybus, irgi pakepinkite. Skrudintus lazdynų riešutus sumulkinkite.

2. Atskirai sumaišykite visus skystus produktus, atskirai – sausus, o po to viską kartu. Svogūnus ir grybus įdėkite pabaigoje ir maišykite labai mažai.

3. Tešlą sukrėskite į išklota kepimo popieriumi keksinę formą (11x24 cm) ir kepkite apie valandą. Patikrinkite, ar iškepęs keksas, mediniu iešmeliu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg