top of page

Grikiai su cukinija ir pievagrybiais


grikiai su cukinija ir pievagrybiais, VMGonline.lt

Reikės:

  • 1 pakelio virtų grikių „Nature“

  • ½ cukinijos

  • ½ mėlyno svogūno

  • 6 pievagrybių

  • 1 šaukšto sviesto

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio svogūnų laiškų

  • druskos, pipirų


1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje su sviestu apkepinkite smulkintą svogūną, kubeliais pjaustytą cukiniją ir smulkintus pievagrybius. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Išvirkite grikius, kaip nurodyta ant pakuotės. Stenkitės nepervirti.

3. Išvirtus grikius suberkite į keptuvę ir permaišykite su keptomis daržovėmis.

4. Patiekite užbėrę smulkintų svogūnų laiškų.

Naujausi įrašai

bottom of page