Grikiai su cukinija ir pievagrybiais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Grikiai su cukinija ir pievagrybiais



Reikės:

  • 1 pakelio virtų grikių „Nature“

  • ½ cukinijos

  • ½ mėlyno svogūno

  • 6 pievagrybių

  • 1 šaukšto sviesto

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio svogūnų laiškų

  • druskos, pipirų


1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje su sviestu apkepinkite smulkintą svogūną, kubeliais pjaustytą cukiniją ir smulkintus pievagrybius. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Išvirkite grikius, kaip nurodyta ant pakuotės. Stenkitės nepervirti.

3. Išvirtus grikius suberkite į keptuvę ir permaišykite su keptomis daržovėmis.

4. Patiekite užbėrę smulkintų svogūnų laiškų.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg