Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Greitas drėgnas šokoladinis pyragas be miltų patiks visai šeimai



Reikia:

  • 150 g sviesto

  • 200 g juodojo šokolado su 70–90 proc. kakavos kiekio

  • 110 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 1 šaukšto kakavos

  • 5 kiaušinių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Migdolinio likerio (pagal skonį)

  • Šviežių uogų (patiekti)

1. Ištirpinkite sviestą su šokoladu – galite tai padaryti ir ant kaitlentės, ir vandens vonelėje. Kai produktai ištirps ir pasidarys vientisa blizgi masė, suberkite kakavą ir DANSUKKER cukraus miltelius. Neišsigąskite, kai masė pakeis išvaizdą, tiesiog maišykite toliau ir ji taps vientisa.

2. Atskirkite trynius nuo baltymų ir išplakite baltymus su trupučiu SANTA MARIA akmens druskos iki standžių putų.

3. Trynius po vieną suplakite kartu su šokolado mase – vėl neišsigąskite dėl pakitusios konsistencijos, o tiesiog maišykite toliau – iki masės vientisumo. Įpilkite migdolų likerio, o po to per kelis kartus atsargiai sumaišykite su plaktais baltymais.