Gardusis avinžirnių troškinys su dešrelėmis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Gardusis avinžirnių troškinys su dešrelėmis


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Virimas 30 min.


Reikia:

  • 1 poro

  • 1 morkos

  • 50 g saliero šaknies

  • 6–8 šviežių dešrelių

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 300 g nuvalyto moliūgo

  • 1 stiklinės virtų arba konservuotų avinžirnių

  • 2–3 šaukštų SUSLAČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio aitriosios paprikos

1. Smulkiai supjaustykite porą, morką ir salierą.

2. Supjaustykite šviežias dešreles nedideliais gabaliukais.

3. Sudėkite daržoves ir dešreles į prikaistuvį ir pakepkite su aliejumi, kol daržovės lengvai suminkštės.

4. Tuomet įpilkite vandens, užvirinkite, sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgą, ir virkite, kol moliūgas suminkštės – apie 10 min.

5. Tada suberkite avinžirnius ir sudėkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Originalus“. Virkite dar 5–7 min., įberkite druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų. Dar 1–2 min. pakaitinkite.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg