Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu


Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu, vmrg receptas
Vytautės Ribokaitės nuotr.

4-5 asm.

Gaminimas 5 min.

Kepimas 20 min.


Reikia:

  • 500 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 400 g šaldytų morkyčių

  • 400 g šaldytų brokolių

  • 200 g šaldytų šparaginių pupelių

  • 2 raudonųjų svogūnų

  • 150 ml terijakio padažo

  • 50 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  • 1–2 šaukštų sezamo sėklų

1. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėkite dešreles, daržoves, supjaustytus į 6–8 dalis svogūnus, gausiai apšlakstykite terijakio padažu ir pagardinkite druska. Užberkite sezamo sėklų.

2. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.

3. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų.