Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu


    Vytautės Ribokaitės nuotr.

    4-5 asm.

    Gaminimas 5 min.

    Kepimas 20 min.


    Reikia:

    • 500 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

    • 400 g šaldytų morkyčių

    • 400 g šaldytų brokolių

    • 200 g šaldytų šparaginių pupelių

    • 2 raudonųjų svogūnų

    • 150 ml terijakio padažo

    • 50 ml aliejaus

    • Žiupsnelio druskos

    • 1–2 šaukštų sezamo sėklų

    1. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėkite dešreles, daržoves, supjaustytus į 6–8 dalis svogūnus, gausiai apšlakstykite terijakio padažu ir pagardinkite druska. Užberkite sezamo sėklų.

    2. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.

    3. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg