Daniškas rudasis padažas
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Daniškas rudasis padažas



500 ml

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 2 šaukštų sviesto

  • 2 šaukštų miltų

  • 600 ml jautienos sultinio

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • Druskos ir pipirų

  • 3 šaukštų „cherry“

1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.

2. Lėtai nuolatos maišydami įpilkite pusę jautienos sultinio ir actą.

3. Lėtai virkite nuolatos maišydami, kol padažas sutirštės. Pasūdykite, įberkite pipirų.„Cherry“ supilkite pabaigoje, išmaišykite ir nukaiskite. Leiskite pastovėti kelias minutes ir patiekite.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg