„Chia“ pudingas su mangais ir šokoladu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

„Chia“ pudingas su mangais ir šokoladu



4 asm.

Gaminimas 20 min.

Zzz 1 val.


Reikia:

  • 400 ml augalinio pieno

  • 2 šaukštų agavų sirupo

  • 4 šaukštų „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 2 šaukštelių agaro

  • 1 mango

  • 50 g šokolado

1. Įkaitinkite augalinį pieną, suberkite „chia“ sėklas, supilkite agavų sirupą ir kaitinkite, kol užvirs. Tuomet palaipsniui suberkite agarą, intensyviai maišykite. Pavirkite 2–3 min., po to supilkite į silikonines formeles. Stingdykite šaldytuve 1–2 val.

2. Prieš patiekdami nulupkite mangą, pusę mango sutrinkite iki tyrės. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su mango tyre.

3. Pudingą patiekite su mango gabaliukais ir šokoladiniu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg