4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
120 g kvietinių miltų
180 ml vandens
Žiupsnelio druskos
5 šaukštų „nori“ lapų dribsnių (galima smulkiai sumalti „nori“ lapus)
Žiupsnelio žuvies prieskonių
1 skardinės bananų žiedų
„Panko“ džiūvėsėlių
Aliejaus (kepti)
Citrinos (pagardinti)
1. Miltus, vandenį, druską, „nori“ lapų dribsnius ir prieskonius gerai išmaišykite. Turite gauti tirštos blynų masės mirkalą, tad pagal gaunamą rezultatą koreguokite vandens ar miltų kiekį.
2. Atsargiai nusausinkite konservuotus bananų žiedus. Bananų žiedus merkite į paruoštą mirkalą, apvoliokite „panko“ džiūvėsiuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
3. Kepamus bananų žiedus iš abiejų pusių kepkite, kol apskrus. Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių. Apšlakstykite citrinos sultimis.
4. Patiekite su mėgstamu garnyru.