Bananų žiedų kepsneliai
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Bananų žiedų kepsneliai


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 120 g kvietinių miltų

  • 180 ml vandens

  • Žiupsnelio druskos

  • 5 šaukštų „nori“ lapų dribsnių (galima smulkiai sumalti „nori“ lapus)

  • Žiupsnelio žuvies prieskonių

  • 1 skardinės bananų žiedų

  • „Panko“ džiūvėsėlių

  • Aliejaus (kepti)

  • Citrinos (pagardinti)

1. Miltus, vandenį, druską, „nori“ lapų dribsnius ir prieskonius gerai išmaišykite. Turite gauti tirštos blynų masės mirkalą, tad pagal gaunamą rezultatą koreguokite vandens ar miltų kiekį.

2. Atsargiai nusausinkite konservuotus bananų žiedus. Bananų žiedus merkite į paruoštą mirkalą, apvoliokite „panko“ džiūvėsiuose ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.

3. Kepamus bananų žiedus iš abiejų pusių kepkite, kol apskrus. Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte riebalų perteklių. Apšlakstykite citrinos sultimis.

4. Patiekite su mėgstamu garnyru.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg