Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Avinžirnių ir tofu užtepėlė


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 šaukštelio kumino

  • ½ šaukštelio kalendrų

  • ¼ šaukštelio pankolių sėklų

  • Žiupsnelio druskos

  • ⅛ šaukštelio Kajeno paprikos

  • 2–3 šaukštų sezamų sėklų

  • 200 g virtų arba konservuotų avinžirnių

  • 120 g šilkinio tofu

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

1. Prieskonius ir sezamus pakepinkite sausoje keptuvėje 2–3 min., kartkartėmis ją pakratydami.

2. Sutrinkite visus produktus kartu, kol masė taps vientisa. Gardinkite aliejumi ir citrinos sultimis, patiekite su šviežiomis daržovėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg