Avinžirnių ir tofu užtepėlė

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avinžirnių ir tofu užtepėlė


    Kerniaus Pauliukonio nuotr.

    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 1 šaukštelio kumino

    • ½ šaukštelio kalendrų

    • ¼ šaukštelio pankolių sėklų

    • Žiupsnelio druskos

    • ⅛ šaukštelio Kajeno paprikos

    • 2–3 šaukštų sezamų sėklų

    • 200 g virtų arba konservuotų avinžirnių

    • 120 g šilkinio tofu

    • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • ½ citrinos sulčių

    1. Prieskonius ir sezamus pakepinkite sausoje keptuvėje 2–3 min., kartkartėmis ją pakratydami.

    2. Sutrinkite visus produktus kartu, kol masė taps vientisa. Gardinkite aliejumi ir citrinos sultimis, patiekite su šviežiomis daržovėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg