AŠ Ikona vmgonline

Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės


Reikia:

  • 4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių

  • 1 l raugintų kopūstų

  • 1 apelsino

  • Saujelės džiovintų slyvų

  • 1 šaukštelio saldžiųjų paprikų

  • Druskos

  • Pipirų, mairūno

  • 1 šaukštelio rudojo cukraus


Kulšeles pabarstykite druska, pipirais ir mairūnais. Palikite pasimarinuoti, kol paruošite kopūstus.Kopūstus sumaišykite su pjaustytu apelsinu ir džiovintomis slyvomis ir cukrumi. Sudėkite juos į kepimo formą.Kulšeles uždėkite ant kopūstų, uždenkite skardą aliuminio folija ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 min., po to temperatūrą sumažinkite iki 140 °C ir kepkite dar 2-3 val.Įpusėjus kepti nuimkite foliją, paukštieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg