Sluoksniuotos tešlos tarta su pomidorais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Sluoksniuotos tešlos tarta su pomidorais




Reikia:

  • 1 sluoksniuotos bemielės tešlos lakšto (250 g)

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 100 g tepamojo sūrio

  • 50 g FELIX Cezario padažo

  • 1 kekės KIETAVIŠKIŲ saldaininių pomidorų

  • 3–4 KIETAVIŠKIŲ geltonųjų slyvinių pomidorų

  • 3–4 KIETAVIŠKIŲ juodųjų pomidorų

  • Saujelės KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidorų


  1. Sluoksniuotą tešlą dėkite į kepimo skardą. Įpjaukite palei perimetrą, įsivaizduojamą rėmelį, bet neperpjaukite iki galo. Gausiai subadykite vidurį šakute.

  2. Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį, tepamąjį sūrį ir FELIX Cezario padažą. Šiuo padažu patepkite tešlą viduje rėmelio.

  3. Ant pateptos tešlos dėliokite KIETAVIŠKIŲ saldaininius pomidorus – neskirstykite, gražiau bus, jei sudėsite visą kekę, KIETAVIŠKIŲ geltonuosius slyvinius bei juoduosius pomidorus supjaustykite storokais griežinėliais ir irgi dėliokite ant tešlos. Į tarpus sudėkite KIETAVIŠKIŲ vyšninius pomidorus.

  4. Kepkite įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 25–30 min.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg