top of page

Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis visai šeimai – ir vos iš 5 ingredientų


šviežių kopūstų sriuba, VMG receptai,
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 1 svogūno

  • 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 1 vid. dydžio morkos

  • 200 g KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidoriukų

  • 400 g šviežio kopūsto

  • Žiupsnelio druskos

  • Alyvuogių aliejaus (kepti)


  1. Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepkite aliejuje ir suberkite į puodą.

  2. Suformuokite mažas frikadeles iš KITCHEN ME šviežios triušienos dešrelių ir pakepkite jas su šlakeliu aliejaus. Suberkite į puodą.

  3. Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą morką ir plonai supjaustytą kopūstą. Apkepkite ir suberkite viską į puodą.

  4. Įpilkite 3 stiklines vandens į puodą (galite pilti ir sultinį), užvirinkite ir virkite apie 9–10 min. Galiausiai sudėkite pjaustytus pomidoriukus.

  5. Pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page