Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis visai šeimai – ir vos iš 5 ingredientų

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Šviežių kopūstų sriuba su frikadelėmis visai šeimai – ir vos iš 5 ingredientų


    Šarūno Jaskutėlio nuotr.

    Reikia:

    • 1 svogūno

    • 250 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

    • 1 vid. dydžio morkos

    • 200 g KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidoriukų

    • 400 g šviežio kopūsto

    • Žiupsnelio druskos

    • Alyvuogių aliejaus (kepti)


    1. Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepkite aliejuje ir suberkite į puodą.

    2. Suformuokite mažas frikadeles iš KITCHEN ME šviežios triušienos dešrelių ir pakepkite jas su šlakeliu aliejaus. Suberkite į puodą.

    3. Į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą morką ir plonai supjaustytą kopūstą. Apkepkite ir suberkite viską į puodą.

    4. Įpilkite 3 stiklines vandens į puodą (galite pilti ir sultinį), užvirinkite ir virkite apie 9–10 min. Galiausiai sudėkite pjaustytus pomidoriukus.

    5. Pasūdykite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais.

    Skanaus!

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg