À la „lašiša“
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

À la „lašiša“


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1-2 asm.

Gaminimas 20 min.

Zzz 24 val.


Reikia:

  • 3 morkų

  • ½ stiklinės vandens

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto citrinos sulčių

  • 2 šaukšto sojų padažo

  • Žiupsnelio žuvies prieskonių

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 2 „nori“ lapų

  • ½ šaukštelio dūmų kondensato arba maltos rūkytos paprikos

  • Žiupsnelio druskos

1. Morkas išvirkite arba paruoškite garuose. Virtas morkas nulupkite ir išilgai supjaustykite 1–1,5 mm juostelėmis.

2. Į maisto smulkintuvą supilkite vandenį, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, sojų padažą, suberkite žuvies prieskonius, juoduosius pipirus, sukarpytus „nori“ lapus, maltą rūkytą papriką ir druską.

3. Maišytuve esančius produktus gerai suplakite. Paruoštas morkas nakčiai užpilkite marinatu.

4. Taip marinuotomis morkomis galite gardinti sumuštinius, makaronus, salotas ar kitus patiekalus.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg