1–1,5 l (priklausomai nuo gėrimo intensyvumo)
2–3 KOTANYI cinamono lazdelių
1 šaukštelio KOTANYI tarkuoto muskato riešuto
1 šaukštelio KOTANYI kalendros
1 šaukštelio KOTANYI gvazdikėlių
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos
1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo
200 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
½ vanilės ankšties
1 saujos ledukų
200 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (gazuoto)
1. Į puodą dėkite KOTANYI cinamono lazdeles, muskato riešuto, kalendros, gvazdikėlių, pilkite
NESPRESSO espreso kavos, DANSUKKER auksaspalvio sirupo, TICHĖ natūralaus mineralinio
vandens. Viską pakaitinkite.
2. Dėkite vanilės ankštį. Nuimkite nuo kaitros ir palaikykite tam, kad sirupas prisigertų kuo daugiau skonių.
3. Nukoškite sirupą. Į stiklinę dėkite ledukus, pilkite sirupo ir TICHĖ natūralaus mineralinio
vandens, išmaišykite ir ragaukite.
PATARIMAI:
1. Galite laikyti tokį sirupą apie savaitę.
2. Jeigu norite intensyvesnio skonio, pilkite daugiau sirupo, jei švelnesnio – mažiau.
3. Vanilės ankštį galite keisti vanilės pasta arba sirupu.
Skanaus.