Kruopų likučius paverskite gardžiais patiekalais: net 10+ receptų

Kad ir kokių kruopų likučių randate virtuvės spintelėse, iš jų galima sukurti labai gerų patiekalų: ne tik gardžių košių, garnyrų prie keptos vištos ar kotletų, pastiprinti jomis įvairiausias salotas, bet ir blynelių, duonelių, pyragų.

Labai gali būti, kad šitų receptų dėka kruopų likučių jūsų spintelėse daugiau nebus niekada.

Rizotas su krevetėmis

VMG nuotr.

Plovas su ančiukų skrandukais ir pomidorais

VMG nuotr.


Avižinių dribsnių košė su burokėliais

Avižinių dribsnių koše su pesto padažu ir kiaušiniu

Avižiniai dribsniai su briuseliniais kopūstais, ciberžole ir karijų riešutais

Avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis

VMG nuotr.


Grikių ir riešutų salotos

VMG nuotr.

Grikių košė su cukinija ir pievagrybiais

VMG nuotr.

Grikiai su keptomis kriaušėmis

VMG nuotr.


Sorų kruopų paplotėliai su cukinijomis

VMG nuotr.


Avižinė varškės duonelė

VMG nuotr.

Trupiniuotis su avižiniais dribsniais, obuoliais ir avietėmis

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.