Greitų ir sočių pusryčių receptas. Avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis. Patiekalas, subalansuotas sveikiems pusryčiams.

Avižinių dribsnių košei su tarkuotais moliūgais ir morkomis reikia:
80 g avižinių dribsnių
250 g augalinio pieno
100 g nuvalyto moliūgo
1 morkos
Aliejaus (kepti)
Žiupsnelio druskos
Muskato riešuto
1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene, dėkite į šaldytuvą.
2. Moliūgą sutarkuokite, taip pat sutarkuokite ir morką. Viską suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pasūdykite ir kepkite 3–4 min. Sudėkite avižinių dribsnių košę, viską išmaišykite ir pašildykite kartu. Ant viršaus patarkuokite muskato riešuto.
Skanaus!