10 receptų su konservuotomis vaisiais ir daržovėmis

Virtuvės spintelėse visada galima rasti užsilikusių konservų: ir įvairiausių daržovių, ir vaisių. Turėti maisto atsargų visada apdairu, tačiau verta nepamiršti, kad net ir konservai turi galiojimo terminą: 2 - 3 metus. Patikrinkite savo atsargas, skaniai sunaudokite turimas, o atsargų lentynėlę atnaujinkite.

1.Sidro želė su vaisiais ir uogomis (šiame recepte mangų gabaliukus galite keisti kitais šviežiais ir konservuotais vaisiais: labai gardu su pjaustytomis konservuotų persikų puselėmis)

VMG nuotr.

2.Drėgnas cinamoninių bandelių pyragas su konservuotų persikų puselėmis

VMG nuotr.

3.Grikiais ir kukurūzais įdarytos cukinijos

VMG nuotr.

4.Mišrainė su vištiena ir konservuotais ananasais

VMG nuotr.

5.Baklažanų troškinys su avinžirniais

VMG nuotr.

6.Grybų sriuba su lęšiais

VMG nuotr.

7.Daržovėmis ir mocarela įdaryti kalmarai

VMG nuotr.

8.Šiltos pupelių ir sultenių salotos

VMG nuotr.

9.Kiaušinienė su špinatais ir pupelėmis

VMG nuotr.

10.Marinuotų burokėlių grietinė

VMG nuotr.

Gardžių atradimų.