top of page

Veganiškas kakavinis pyragas



Reikia:

  • 210 g miltų

  • 60 g nesaldintos geros kokybės kakavos

  • 180 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • 250 ml vandens

  • 80 g aliejaus

  • DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti)


  1. Sumaišykite birius produktus.

  2. Supilkite vandenį ir aliejų, gerai išmaišykite.

  3. Tešlą sudėkite į išklotą kepimo popieriumi formą. Kepkite apie 40 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Aušinkite ant grotelių.

  4. Ataušusį pyragą pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page