Ypatingai sultinga apelsininė paukštiena kiniškai (Receptas)

Alfas dar kartą įrodė, jog kiniškus patiekalus kiekvienas galime lengvai ir paprastai pasigaminti tiesiog savo namų virtuvėje. Sultingos paukštienos, ruoštos pagal geriausias kinų virtuvės tradicijas, receptas.


pauktiena kiniškai_kinų virtuvės patiekalai_sultinga paukštiena_saldžiarūgštis padažas_Alfo receptas
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Traškios jautienos juostelės kiniškai

Greitai paruošiamos kiniškos salotos


Ypatingai sultinga apelsininė paukštienai paruošti reikia:

  • 200 g KITCHEN ME ančiukų filė su oda

  • 2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 1 šaukšto kukurūzų krakmolo

  • 8–10 šaukštų aliejaus

  • 1 kiaušinio

  • 200 g virtų ryžių

  • 1 saujos žaliųjų žirnelių

  • 2 KOTANYI žvaigždinio anyžiaus

  • Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių

  • 3–4 šaukštų DAUMANTŲ kečupo „Tradicinis“

  • 2 šaukštų DEN GAMLE FABRIK apelsinų džemo

  • 1 šaukšto DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 stiklinės apelsinų sulčių

  • 1 kubelio NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska

  • 1 saujelės smulkintų svogūnų laiškų

1. KITCHEN ME ančiukų filė su oda supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir

pamarinuokite KIKKOMAN sojų padaže 10 min.

2. Marinuotą antieną sumaišykite su kukurūzų krakmolu ir kepkite ZYLE keptuv