
4 asm.
Gaminimas 1 val.
Reikia:
2–3 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
1 šaukštelio druskos
1 šaukšto aliejaus
1 šaukštelio kario miltelių
4 šaukštų graikiško jogurto
4 šaukštų pomidorų tyrės
4 vištienos filė gabaliukų (po 150–170 g)
1 šaukštelio smulkintų rozmarinų „spygliukų“
1. Pusvalandžiui užmerkite medinius iešmelius.
2. Vištieną supjaustykite kubeliais (maždaug 2 cm ilgio). Sumaišykite visus likusius ingredientus. Vištieną sudėkite į marinatą ir palikite pusvalandžiui. Po pusvalandžio suverkite ant iešmelių.
3. Kepkite orkaitėje nustatę grilio režimą. Kartkartėmis apverskite. Patiekite su kruopų garnyru. Puikiai tinka lęšiai, šparaginės pupelės, kitos daržovės.