Veganiški šaltibarščiai iškylai (Receptas)
- 2020-03-01
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 05-29

Reikia:
300 g marinuotų burokėlių
300 g sojų pieno
Ryšelio krapų
1 citrinos sulčių
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Agurkų, ridikėlių, laiškinių česnakų patiekti
Sudėkite marinuotus burokėlius į kokteilinės indą, supilkite sojų pieną, sudėkite krapus ir viską sutrinkite kartu. Supilkite citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir paskaninkite druska, pipirais.
Supilkite masę į indelius ledukams ir sušaldykite. Prieš panaudodami ištirpinkite ir intensyviai sumaišykite.
Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.
Gardžių atradimų.


























