top of page

Veganiški šaltibarščiai iškylai (Receptas)

  • 2020-03-01
  • 1 min. skaitymo

Atnaujinta: 05-29


ree

Reikia:

  • 300 g marinuotų burokėlių

  • 300 g sojų pieno

  • Ryšelio krapų

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Agurkų, ridikėlių, laiškinių česnakų patiekti


  1. Sudėkite marinuotus burokėlius į kokteilinės indą, supilkite sojų pieną, sudėkite krapus ir viską sutrinkite kartu. Supilkite citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir paskaninkite druska, pipirais.

  2. Supilkite masę į indelius ledukams ir sušaldykite. Prieš panaudodami ištirpinkite ir intensyviai sumaišykite.

  3. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.



Gardžių atradimų.

bottom of page