top of page

Talerių užkandukai (Receptas)

Greitai pagaminami talerių užkandukai su vytinta jautiena tiks ir šventiniam, ir kasdieniam stalui.

užkandžiai su taleriais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


1–2 asm.

Gaminimo laikas: 10 min.


Talerių užkandukams pagaminti reikia:

  • 1 saujos TALER traškučių su vytinta jautiena

  • 1–2 skiltelių česnako

  • 40 g DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Delicate“

  • 1 svogūno laiško

1. Ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos išdėliokite TALER traškučius su vytinta jautiena.

2. Česnaką smulkiai sukapokite.

3. Ant talerių dėkite smulkinto česnako, barstykite tarkuoto DŽIUGAS 24 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Delicate“.

4. Svogūno laišką smulkiai supjaustykite ir užberkite ant traškučių.

5. Uždėkite dar šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 3–4 min., kol išsilydys sūris.

6. Iškeptus traškučius prieš patiekdami suvožkite.


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page