Video receptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
100 g anakardžių
5–6 batatų
Alyvuogių aliejaus (patepti)
1 skiltelės česnako
3–4 ridikėlių lapų
1–2 svogūnų laiškų
50 ml alyvuogių aliejaus
½ citrinos sulčių
Druskos (pagal skonį)
1 šaukštelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1–2 raudonųjų svogūnų
Anakardžius užmerkite šaltame vandenyje bent valandai, o geriausiai per naktį.
Batatus sudėkite į kepimo indą, tankiai subadykite šakute ir patepkite aliejumi. Dėkite į mikrobangų krosnelę ir kepkite MW10 režimu 8–10 min. priklausomai nuo batatų dydžio.
Anakardžius nusunkite, sudėkite į kokteilinės indą, taip pat sudėkite česnaką, ridikėlių lapus ir svogūnų laiškus. Supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos ir DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų. Viską sutrinkite iki glotnios masės. Jeigu yra toks poreikis, konsistenciją galite pareguliuoti vandeniu.
Raudonuosius svogūnus supjaustykite plonais žiedais.
Batatus išimkite, perpjaukite pusiau ir patiekite su anakardžių padažu, ridikėlių lapais ir raudonųjų svogūnų žiedais.
Skanaus!
Mikrobangų krosnelę įsigyti galite ČIA
Yorumlar