Šventiškiau: vasariškos salotos su datulių padažu ir pistacijų desertas (Receptai)

Alfas parodė, kaip paruošti neįtikėtinai gaivias azijietiškas salotas, kurioms naudojo išskirtinį ingredientą: visų taip mėgstamą užkandį – datules.


azijietiškos salotos, receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia

Salotoms pagaminti reikia:

  • 1 morkos

  • 1–2 agurkų

  • 1 saujos mėlynojo kopūsto

  • 6–7 datulių

  • 2 česnako skiltelių

  • 3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  • 20 ml alyvuogių aliejaus

  • 20 ml ryžių acto

  • 20 ml KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • 300 g vištienos blauzdelių mėsos

  • 20 ml sezamų aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • 30 ml aliejaus

  • 2 saujų mėgstamų salotų lapų

  • 100 g FELIX mangų-persikų padažo

  • 1 saujos svogūnų laiškų

  • Žiupsnelio sezamų sėklų

  • 1 saujos kalendrų

1. Morką, agurkus sutarkuokite per ZYLE daržovių smulkintuvą šiaudeliais, mėlynąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Į pasirinktą dubenį dėkite datules, česnako skilteles, KIKKOMAN sojų padažą, alyvuogių aliejų, ryžių actą, sezamų aliejaus KIKKOMAN padažą „Ponzu“ ir viską gerai sutrinkite virtuviniu ELECTROLUX trintuvu.