Alfas parodė, kaip paruošti neįtikėtinai gaivias azijietiškas salotas, kurioms naudojo išskirtinį ingredientą: visų taip mėgstamą užkandį – datules.
Video receptą žiūrėkite čia
Salotoms pagaminti reikia:
1 morkos
1–2 agurkų
1 saujos mėlynojo kopūsto
6–7 datulių
2 česnako skiltelių
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
20 ml alyvuogių aliejaus
20 ml ryžių acto
20 ml KIKKOMAN padažo „Ponzu“
300 g vištienos blauzdelių mėsos
20 ml sezamų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
30 ml aliejaus
2 saujų mėgstamų salotų lapų
100 g FELIX mangų-persikų padažo
1 saujos svogūnų laiškų
Žiupsnelio sezamų sėklų
1 saujos kalendrų
1. Morką, agurkus sutarkuokite per ZYLE daržovių smulkintuvą šiaudeliais, mėlynąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Į pasirinktą dubenį dėkite datules, česnako skilteles, KIKKOMAN sojų padažą, alyvuogių aliejų, ryžių actą, sezamų aliejaus KIKKOMAN padažą „Ponzu“ ir viską gerai sutrinkite virtuviniu ELECTROLUX trintuvu.
2. Vištienos blauzdelių mėsą marinuokite sojų padažu, aliejumi, KOTANYI malta kalendra, KOTANYI juodaisiais pipirais, KOTANYI druska ir kepkite ant įkaitinto ZYLE grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps.
3. Į pasirinktą serviravimo indą dėkite salotų lapus, pjaustytas daržoves, datulių padažą, FELIX mangų-persikų padažą, smulkintus svogūnų laiškus, sezamų sėklas, keptą pjaustytą vištienos blauzdelių mėsą, mėlynąjį kopūstą, viską pagardinkite šviežiais kalendrų lapeliais.
Pistacijų desertas iš trijų ingredientų
Greitas ir atgaivinantis desertas, kuris tiks ne tik karštą vasaros dieną iškyloje su draugais, bet ir šeimos vakarienės metu.
Desertui pagaminti reikia:
1 pakelio GAIDELIS sausainių „Kondensuotas“
200 g smulkintų pistacijų
400 g NATURLI pistacijų ledų
1. Į pasirinktą skardą dėkite GAIDELIS sausainius „Kondensuotas“, juos sutrupinkite rankomis stambiai, dėkite pistacijas ir gerai išmaišykite.
2. NATURLI ledus dėkite į pistacijas ir sausainius, gerai apvoliokite ir patiekite.
Skanaus!
コメント