Alfas parodė, kaip paruošti neįtikėtinai gaivias azijietiškas salotas, kurioms naudojo išskirtinį ingredientą: visų taip mėgstamą užkandį – datules.

Video receptą žiūrėkite čia
Salotoms pagaminti reikia:
1 morkos
1–2 agurkų
1 saujos mėlynojo kopūsto
6–7 datulių
2 česnako skiltelių
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
20 ml alyvuogių aliejaus
20 ml ryžių acto
20 ml KIKKOMAN padažo „Ponzu“
300 g vištienos blauzdelių mėsos
20 ml sezamų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
30 ml aliejaus
2 saujų mėgstamų salotų lapų
100 g FELIX mangų-persikų padažo
1 saujos svogūnų laiškų
Žiupsnelio sezamų sėklų
1 saujos kalendrų
1. Morką, agurkus sutarkuokite per ZYLE daržovių smulkintuvą šiaudeliais, mėlynąjį kopūstą supjaustykite šiaudeliais. Į pasirinktą dubenį dėkite datules, česnako skilteles, KIKKOMAN sojų padažą, alyvuogių aliejų, ryžių actą, sezamų aliejaus KIKKOMAN padažą „Ponzu“ ir viską gerai sutrinkite virtuviniu ELECTROLUX trintuvu.