Ant stalo šiais metais dėkite ne tik baltą mišrainę, bet ir naujų skonių įkvėptas meksikietiškas
salotas pagal Alfo receptą. Spalvotos, pilnos vitaminų ir skonių! Puiki alternatyva tiems, kurie nori rinktis sveikesnį maistą net per šventes.
Video receptą rasite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 20–30 min.
Šventinėms meksikietiškoms salotoms pagaminti reikia:
1 skardinės konservuotų kukurūzų
1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių
1 paprikos
1 mėlynojo svogūno
1 sunokusio avokado
1 sunokusio mango
3–4 pomidorų
200 g virtų bolivinių balandų
2–3 šaukštų smulkintų SPILVA marinuotų uoginių paprikų
1 pakelio NATURLI sojų faršo arba 1 pakelio KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
4–5 šaukštų OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų su druska
2–3 šaukštų DOBILO ekologiškos grietinės
Žiupsnelio KOTANYI malto kumino
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
1 saujos kalendrų lapelių
1. Dubenyje sumaišykite konservuotus kukurūzus ir pupeles.
2. Papriką, svogūną, avokadą, mango ir pomidorus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su
kukurūzais bei pupelėmis.
3. Berkite virtas bolivines balandas ir smulkintas SPILVA marinuotas uogines paprikas.
4. Įkaitintoje ZYLE keptuvėje apkepkite NATURLI sojų faršą arba KITCHEN ME šviežias
triušienos dešreles.
5. Daržoves pagardinkite OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejumi, šaukštu žaliosios citrinos
sulčių ir KOTANYI aitriosiomis paprikomis su druska.
6. DOBILO ekologišką grietinę sumaišykite su KOTANYI maltu kuminu, kalendra ir
supilkite žaliosios citrinos sultis, gerai išmaišykite.
7. Į lėkštes dėkite išmaišytas salotas, sojų faršą arba keptas smulkintas triušienos dešreles.
Uždėkite grietinės padažo ir papuoškite kalendrų lapeliais.
Skanaus.
Commentaires