Sočios salotos su pupelėmis (Receptas)

Kokios salotos labiausiai tinka vėsiajam metų laikui? Žinoma, sočios. Maistingos, jaukios, skaniai atrodančios. Išbandykite sočiąsias salotas su pupelėmis pagal Alfo receptą.


sočios salotos su pupelėmis, receptas
VMG nuotr.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia


4 asm.


Sočios salotoms su pupelėmis pagaminti reikia:

  • 2 stiklinių skirtingų spalvų virtų arba konservuotų pupelių

  • 1 vidutinio mėlynojo svogūno

  • 1 saujos vyšninių pomidorų

  • 1 vidutinio avokado

  • ½ citrinos

  • 200 g marinuotos skumbrės

  • 8 šaukštų moliūgų aliejaus

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

1. Į dubenį suberkite pupeles, smulkiai pjaustytą svogūną, į 2–4 dalis supjaustytus pomidorus, išskobtą ir supjaustytą avokadą, įspauskite citrinos sulčių ir įtarkuokite žievelės.

2. Dėkite gabaliukais plėšytą skumbrę, įberkite pipirų, druskos ir viską išmaišykite.

3. Į serviravimo indą dėkite salotas ir užpilkite moliūgų sėklų aliejaus ir skanaukite.


ALFO PATARIMAI:

· Skumbrę galite keisti tunu ar kita mėgstama žuvimi.

· Salotas galite paskaninti skrudintomis moliūgų sėklomis.

· Jeigu norite, kad salotos būtų sotesnės, į jas galite įdėti virtų kiaušinių.


Skanaus!