top of page

Sveikas užkandis: avižiniai sausainiai su bananais




Reikia:


  • 200 g avižinių dribsnių

  • 70 g nerafinuoto aliejaus

  • 100 g kepintų moliūgo sėklų (gali būti ir saulėgrąžos ar skaldyti riešutai, lengvai sūdyti)

  • 2 vnt. gerai prinokusių bananų

  • 0,5 v.š. nerafinuoto cukraus (pridėtinio cukraus galima ir nedėti, lengvo saldumo pakanka iš bananų)

  • cinamono

  1. Bananą sutrinkite ir sumaišykite su aliejumi iki vienalytės masės.

  2. Sudėkite likusius ingredientus, išmaišykite.

  3. Formuokite šaukštu ant kepimo popieriaus sausainius ir kepkite 25-30 minučių 180 ℃ temperatūroje, kol lengvai paruduos.

  4. Palikite vėsti ant aušinimo grotelių.


Skanaus!



Portalo sveikataipalankus.lt receptas.


Naujausi įrašai

bottom of page