top of page

SUVOŽTINIS SU BUROKĖLIAIS (Receptas)

Turime pasiūlymą lėtiems savaitgalio pusryčiams. Suvožtinis su keptuvėje pakepintais marinuotais burokėliais ir pievagrybiais maloniai nuteiks gomurį ir nustebins savo skonių harmonija. Be to, praplės ragaujančiųjų kulinarinį akiratį: marinuoti burokėliai – ne tik šaltibarščiams!


sumuštins su burokėliais_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėk Alfo instagramo profilyje čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!


 

2 asm. 

Gaminimo laikas: apie 10 min.


Suvožtiniui su burokėliais pagaminti reikia:

  • 1 vidutinio dydžio svogūno 

  • 200 g pievagrybių 

  • 2–3 šaukštų aliejaus (kepti)

  • Žiupsnelio KOTANYI amerikietiškų bulvyčių prieskonių

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio 

  • 40 g SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“

  • 100 g išvirtų lęšių

  • 50 g džiovintų slyvų 

  • 4 riekelių FAZER RAUGO sumuštinių duonos su ruginiu raugu 

  • 100 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai 

  • 20 g SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & garstyčios“

  • 20 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto  


  1. Nulupkite ir smulkiai sukapokite svogūną. Griežinėliais supjaustykite pievagrybius.

  2. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, šiek tiek apkepkite svogūnus, sudėkite pievagrybius. 

  3. Berkite KOTANYI amerikietiškų bulvyčių prieskonių bei KOTANYI ketverių pipirų mišinio. 

  4. Sudėkite SPILVA marinuotus burokėlius „Klasika“ ir kepkite 2–3 min.  

  5. Išvirtus lęšius ir sukapotas džiovintas slyvas dėkite į keptuvę.

  6. Ant FAZER RAUGO sumuštinių duonos su ruginiu raugu riekelių berkite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai.

  7. Ant duonos dėkite po šaukštą mišinio ir užpilkite SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas & garstyčios“.

  8. Berkite tarkuotų sūrių mišinio ir uždenkite kita sumuštinių duonos riekele.

  9. Ant duonos dėkite gabalėlį ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto ir kepkite įkaitintame grilyje, kol gražiai apskrus.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page