Spalvinimo vaivorykšte madai pasidavė dar vienas patiekalas
- 2016-06-07
- 2 min. skaitymo
Po to, kai jau valgėme vaivorykštės spalvomis nudažytus ledus, riestainius ir karštus sumuštinius su sūriu, ant to paties podiumo lipa ir vaivorykštinis sušis, skelbia Thedailymeal.com.
Kitaip nei su kitų vaivorykštinių patiekalų pradininkais, šį kartą nėra aišku, kas pradėjo marginti sušius. Nors sušiai dėl žalio vasabio ir lašišos jau ir taip yra spalvoti, vaivorykštiniai sušiai praplečia šį spektrą. Dažniausiai sušiai yra marginami maistiniais ir tokiais natūraliais, kaip ciberžolė ar burokėlis, dažais.
Šią sušių marginimo tendenciją „Instagram“ galite stebėti tikrindami nuotraukas, kurios buvo pažymėtos grotelėmis #rainbowsushi.
A photo posted by Let’s Cook Vegan (@letscookvegan) on May 31, 2016 at 6:31pm PDT
This week’s #InstaLove is rainbow sushi that looks as good as it tastes. More deets on this #foodtrend on buro247.my now. RG @elsas_wholesomelife #buro247my #rainbowsushi #healthyliving A photo posted by Buro 24/7 Malaysia (@buro247malaysia) on Jun 1, 2016 at 1:47am PDT
A photo posted by OK! PAKISTAN (@okpakistan) on May 27, 2016 at 12:20am PDT
#rainbowsushi A photo posted by Deanna Briones-Hassuni (@the_hassuni) on Apr 25, 2016 at 8:26pm PDT
A photo posted by ✧ Eat More Plants ✧ (@elsas_wholesomelife) on May 18, 2016 at 2:02am PDT
?Lust list.. Rainbow Unicorn Sushi???? ? @theindigokitchen #theindigokitchen #rainbow #sushi #rainbowsushi #unicornfood A photo posted by ?&?Saz Gillett – SYDNEY FOOD (@burgersnbikinis) on May 15, 2016 at 6:03pm PDT