top of page

Skanūs! Savaitgalio renginiai

Įsipilkite į mėgstamiausią taurę vyno ir pasileiskite į įdomiausių savaitgalio renginių paieškas. Pradedant ketvirtadieniu, šio savaitgalio puokštę sudaro edukaciniai, skanūs ir naujos patirties suteiksiantys renginiai.

Degustacija: Intriguojantis Centrinės Italijos vynas

„Decantus“ vyninė skelbia degustacijų ciklą. Ragaukite ir susipažinkite su iš Centrinės Italijos, Markės regiono, kilusiu vynu.

Degustacijoje – 5 skirtingi tik vietinių vynuogių vynai: „Passerina“ – antikinė vynuogė, elegancijos įsikūnijimas. „Pecorino“ – vynuogių rūšis tokiu pačiu pavadinimu, kaip ir sūris. Ir juos tikrai šis tas sieja. „Rosso Piceno Superiore“ – charizmatiškas nuo spalvos iki poskonio. „Lacrima“ – labai reta vynuogė, užburianti rožių aliejaus aromatais. „Visciole“ – saldi staigmena, sukurta naudojant unikalų gamybos metodą.

Vieta. „Decantus“ vyninė, Pilies g. 6, Vilnius. Laikas. Ketvirtadienis 3 d., 19 val. Kaina. 10 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Pusryčiai: „Breakfast etc. & Crooked Nose“

Svečiai iš Londono „Breakfast etc.“ surengs vienos dienos pusryčius „Crooked Nose & Coffee Stories“ kavos bare. Organizatoriai kviečia paragauti tikro natūralaus maisto iš šviežiausių produktų ir gardžios kavos, o šalia siūlo įdomų pokalbį.

Vieta. „Crooked Nose & Coffee Stories“, Šaltinių g. 20-17, Vilnius. Laikas. Kovo 5 d., nuo 10 val. ryto iki vėlyvų pietų. Kaina. 10 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Atostogų guru. Kelionių įspūdžių konferencija.

Guru kviečia vieną dieną paatostogauti, besimėgaujant „brunch“ ir klausant pasaulį išmaišiusių kelionių ekspertų nuotykių ir patarimų. Jogaila Morkūnas, Orijus Gasanovas, Gian Luca Demarko ir kiti dalinsis įspūdžiais, ieškos geriausių kelionių personažų ar pavedžios po gastronominę Italiją.

Vieta. „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilnius. Laikas. Sekmadienis, 6 d., 11 val. Kaina. 10 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Kursai. Vietnamo virtuvė

Šefas Jonas Jonušas pristato pasaulio virtuvę, kurios patiekalus perkelia į lietuvišką vietinę aplinką ir per kursus pristatys įdomiausius derinius.

Meniu

Užkandis: „Summer rolls“ – ryžių popieriaus suktinukai su krevetėmis ir daržovėmis bei žemės riešutų padažu.

Pagrindinis patiekalas: „Bun bo hue“ sriuba su jautiena.

Desertas: Kokoso piene bananai su tapiokos perlais.

Vieta. „Čiop čiop“, Žvejų g. 2, Vilnius. Laikas. Sekmadienis, 6 d., 13 val. Kaina. 65 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Jeigu turite pasiūlyti renginių savaitgaliui, rašykite mums į Facebook ir galbūt apie jus parašysime!

Naujausi įrašai

bottom of page