top of page

Skaitomiausių straipsnių TOP5: kas patiko Jums?

Svarbiausia praėjusios savaitės žinutė mums visiems yra ta, kad turime likti namuose. Neiti į svečius, nekviesti svečių į namus, nesibūriuoti, o jeigu išeiti reikia dėl reikalų, o ne dėl malonumų, eikime tik prisidengę kaukėmis. Saugokimės ir saugokime.


Jeigu tik galime, likime namuose. Jaukiai su pačiais artimiausiais žmonėmis, uosdami gardžiausius kvapus iš savo virtuvių. Portalas vmgonline,lt ir visa mūsų komanda pasirūpins, kad rastumėte čia daug džiaugsmo ir įkvėpimo.

Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?



Jos niekur nebuvo išėjusios, nes vasarą asistavo šaltibarščiams, tačiau ruduo yra tas metas, kai galima sakyti: bulvės grįžta! Tai jų sezonas, kadencija, jų aukso amžius. Kaip, beje, ir visų kitų šakninių daržovių. Rudenį skaniausios skaniai iškeptos bulvės. Neįtikėtinai populiarus, nes, be abejonės, labai pasiteisinęs patarimas, kaip orkaitėje išsikepti bulves traškia plutele, yra čia:


Karščiausia šios savaitės portalo vmgonline.lt naujiena – nauja kulinarinė laida visai šeimai VERDU IR KEPU, kurios vienas vedėjų yra jauniausias virtuvės šefas Lietuvoje, šiuo metu turintis jau penkis restoranus, milijoną naujų idėjų ir energijos, kurios turbūt užtektų trečdaliui Lietuvos. Tai Rokas Galvonas, kuriam uždavėme septynis klausimus: 7 klausimai virtuvės šefui Rokui Galvonui: „Svarbiausias virtuvėje – laikrodis“


Ar jau žinote, kokius pusryčius ruošite rytoj? Jeigu dar ne, pusryčių penkioms dienoms valgiaraštis Jums tikrai pagelbės. Jį rasite čia. Nauji pasiūlymai – kiekvieną kiekvieno pirmadienio rytą.


Ar mėgstate manų košę? Jeigu turite manų kruopų, bet košės nebeverdate ir jeigu verdate, bet liko nesuvalgytos, turime jums septynis pasiūlymus, kaip tai, kas nesuvalgoma, paversti suvalgomu su dideliu apetitu! Kulinariniai burtai: nesuvalgote manų košės – paverskite ją valgomais dalykais! 7 idėjos



Laida ALFAS VIENAS NAMUOSE toliau sėkmingai užkariauja Jūsų širdis ir virtuves, o kad būtų dar lengviau, patogiau ir paprasčiau, kviečia išbandyti pirmadieninę naujovę, apie ją skaitykite čia. Šią savaitę Alfas gamino makaronus su vyne troškintais kopūstais, per minutę pagaminamą picos tešlą, kurios nereikia kildinti, sultingą kriaušių pyragą su vaniliniu ledų kremu.



Iki skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page