Ar Jūs dar spėjate išuostyti ir išragauti, ir pasimėgauti viskuo, kuo pagaliau ši vasara išsprogo?
Ir išbandyti receptus, kuriais dalinamės? Spėkite, nes vasara sukurta atradimams, todėl nesisukite lyg voverės rate – leiskite sau ištrūkti!
Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?
Rabarbarų sezonas eina į pabaigą, todėl griebkite juos ir įkepkite į pyragus (ir ne tik, nes jie nepaprastai universalūs). Geriausių #vmgonline pyragų su rabarbarais receptai sulaukė daaaug dėmesio. Tikimės, namai kvepėjo skaniai ir laimingai. Receptus rasite čia.
Picai atsispirti turbūt neįmanoma. Atsispirti pagal šį receptą iškeptai umami skonio picai su džiovintomis slyvomis ir ypatingu padažu nėra jokių šansų.
Ką daryti su neprinokusiais bananais? Užuot nokinę juos spintoje, užmarinuokite! Marinato su aitriosiomis paprikomis ir česnakais receptas nesudėtingas, o rezultatas – stulbinantis.
Puikiai dera ir suskamba šalia paukštienos (grilintos taip pat!) patiekalų. Receptas laukia čia.
Tai salotos, kurias galite valgyti iškart, kol baklažanai dar karšti, bet jos labai skanios ir atvėsusios. Keptų baklažanų ir pomidorų salotos ir ant pietų stalo namuose, ir piknike gamtoje. Būtinai išbandykite. Receptą rasite čia.
Daržovių niekada nebus per daug, o jeigu jos dar taip skaniai paruoštos! Alfas dalinasi receptu, kaip skaniai ir traškiai iškepti žiedinį kopūstą, kuriuo mėgautis galėsite tiek vienu, tiek šalia kitų patiekalų. Su falafeliais! Kvieskite svečius! Receptas yra čia.
Iki skanaus!
Comentarios