top of page

SALDŽIARŪGŠČIAI TRAŠKŪS AGURKAI SU KONSERVUOTU TUNU  (Receptas)

Šį gundančiai kvepiantį ir traškų patiekalą galima vadinti azijietiško skonio agurkų salotomis. Puikus, apetitą žadinantis užkandis, kuris gali būti ir garnyras. Šis patiekalas tiks bet kokiai gyvenimo šventei. Lengva, gaivu, trašku – išbandykite!

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS! 


traškūs agurkai su tunu_Alfo  receptas
VMG nuotr.


 

Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia.

 

4 asm. 

Gaminimo laikas: 25 min. 


Traškiems agurkams su konservuotu tunu paruošti reikia:

  • 1 ilgavaisio agurko

  • 1 šaukšto DANSUKKER auksaspalvio sirupo  

  • 1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo su mažiau druskos

  • 1 šaukšto JADE BRIDGE ryžių acto 

  • 2 šaukštų KIKKOMAN sezamų aliejaus

  • 1 nedidelės aitriosios paprikos

  • 1 česnako skiltelės

  • 160 g CALVO tuno alyvuogių aliejuje

  • 1 šaukštelio sezamų sėklų

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių

  • 2 saujų špinatų lapelių


1. Agurką nuplaukite, nupjaukite galiukus ir supjaustykite vidutiniais pailgais gabalėliais. 

2. Ant skardelės pilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo, KIKKOMAN sojų padažo su mažiau druskos, JADE BRIDGE ryžių acto, šaukštą KIKKOMAN sezamų aliejaus, dėkite griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką, įtarkuokite česnako skiltelę. Viską tolygiai paskirstykite po visą plotą. 

3. Supilkite alyvuogių aliejų iš CALVO tuno skardinių ir viską paskleiskite.

4. Sudėkite tuną (šiek tiek paspauskite šaukštu), agurkėlius, berkite sezamų sėklų, KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių, plautų špinatų lapelių.

5. Pagardinkite sojų padažu ir viską išmaišykite. Galite keletą minučių leisti pasimarinuoti.

6. Užberkite dar aitriųjų paprikų dribsnių ir apšlakstykite sezamų aliejumi. 


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page