Ruošiamės rudeniui: imunitetą stiprinti galima net ir sviestu (receptas)
- 2018-08-30
- 1 min. skaitymo
Atnaujinta: 2020-01-07
Atėjo laikas pristatyti paskutinįjį sviestų serijos receptą. Tikimės, kad iš visos gausybės išsirinkote jums gardžiausią. Gal juo tapo sviestas su žolelėmis, o gal ieškojote netikėtų skonių ir išbandėte pagardintą baravykais ir šonine ar su ančiuviais?
Nuskriausi neliko ir mėgstantys aštresnius skonius: jiems siūlėme pasimėgauti garstyčiomis ir kietuoju sūriu ar paprikomis pagardintu sviestu. Na, o seriją užbaigsime deriniu, kuris pakvies žengti į rudenį ir įsilies į šio metų laiko spalvas, kvapus ir skonius. Vienas pagrindinių akcentų šiame recepte – šaltalankiai. Tad toks sviestas ne tik puikus savo skoniu, bet ir prisideda prie organizmo stiprinimo, mat šaltalankiuose gausu vitamino C ir kitų naudingų medžiagų. Kas gali būti geriau ruošiantis šąlantiems orams?

Valerijos Stonytės nuotr.
Sviestas su šaltalankiais ir rūkytu sūriu
Jums reikės:
200 g sviesto 30 g šaltalankių uogienės 50 g tarkuoto rūkyto sūrio 1 šaukštelio tarkuoto česnako žiupsnelio druskos ir pipirų
1. Sumaišykite visus ingredientus kartu.


























