top of page

Pusryčių sumuštinis su lašiša ir šilauogėmis (Receptas)

Sumuštinis yra vienas dažnesnių pusryčių pasirinkimų. Kartais tenka išgirsti, jog pernelyg nuobodus, nesveikas, nevisavertis ir pan. Tačiau sumuštinio nauda, įdomumas ir vertė priklauso nuo ingredientų, iš kurių jis susluoksniuotas. Alfas kviečia išbandyti įdomų sumuštinį su lašiša ir... uogomis. O vienas paprastas triukas padarys jį tiesiog neatsivalgomą.


sumuštinis, pusryčių sumuštinis, su lašiša, sumuštinis su lašuša, Alfo receptas, pusryčių receptas
Alfo Ivanausko nuotr.


Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

 


2 asm.


Sumuštiniui su lašiša ir šilauogėmis pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų tepamo varškės kremo

  • 80 g lašišos

  • 2 riekelių AGOTOS viso grūdo duonos su daigintais rugiais

  • 20 šilauogių

  • 2 riekelių TOSTE duonos „Protein“

  • Keleto šviežio baziliko lapelių

1. Įkaitinkite vaflinę, dėkite TOSTE duonos „Protein“ riekeles, kai apskrus, dėkite AGOTOS viso

grūdo duonos su daigintais rugiais riekeles.

2. Šilauoges perpjaukite per pusę.

3. Ant duonos riekelių tepkite varškės kremą, dėkite lašišą, šilauoges, baziliko lapelių ir šiek tiek

atvėsusias duonos riekeles. Perpjaukite per pusę ir skanaukite.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page