top of page

Pusryčių hitas: moliūgų granola muša populiarumo rekordus!

Sveikos granolos su moliūgais, moliūgų sėklomis ir migdolais receptas.

Moliūgų granola, pusryčiai, receptai, Alfas Ivanauskas
VMG nuotr.


4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 1 val.

Orkaitės t-ra 160 °C


Moliūgų granolai pagaminti reikia:

  • 250 g avižinių dribsnių

  • 2 šaukštai aliejaus

  • 2 šaukštai DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 200 g moliūgų tyrės

  • 50 g migdolų

  • 50 g moliūgų sėklų

  • 1 šaukštas prieskonių meduoliams

  • 100 džiovintų spanguolių

  • 50 g geltonųjų razinų


  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C.

  2. Sumaišykite avižinius dribsnius, auksaspalvį sirupą, aliejų, moliūgų tyrę, smulkintus migdolus, moliūgų sėklas, prieskonius meduoliams.

  3. Plonu sluoksniu išberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  4. Kepkite apie valandą nuolatos pamaišydami. Išimkite, ataušinkite skardoje, sumaišykite su razinomis ir džiovintomis spanguolėmis.

  5. Laikykite sandariai uždaromame inde.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page