Sveikos granolos su moliūgais, moliūgų sėklomis ir migdolais receptas.
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 1 val.
Orkaitės t-ra 160 °C
Moliūgų granolai pagaminti reikia:
250 g avižinių dribsnių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai DANSUKKER auksaspalvio sirupo
200 g moliūgų tyrės
50 g migdolų
50 g moliūgų sėklų
1 šaukštas prieskonių meduoliams
100 džiovintų spanguolių
50 g geltonųjų razinų
Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C.
Sumaišykite avižinius dribsnius, auksaspalvį sirupą, aliejų, moliūgų tyrę, smulkintus migdolus, moliūgų sėklas, prieskonius meduoliams.
Plonu sluoksniu išberkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepkite apie valandą nuolatos pamaišydami. Išimkite, ataušinkite skardoje, sumaišykite su razinomis ir džiovintomis spanguolėmis.
Laikykite sandariai uždaromame inde.
Skanaus!