Prieskoniniai taleriai tiks ragauti juos vienus, o taip pat valgyti su įvairiausiomis užtepėlėmis. Greitas patiekalas, lengvas receptas.
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Prieskoniniams taleriams pagaminti reikia:
1 saujos TALER traškučių su vytinta jautiena
⅓ stiklinės mėgstamo sultinio
1 šaukšto kmynų
1 šaukštelio juodųjų pipirų
TALER traškučius su vytinta jautiena paskleiskite po skardą. Apšlakstykite juos sultiniu
su prieskoniais ir patepkite pirštais ar teptuku, kad jis įsigertų.
Kepkite orkaitėje 190 °C temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija, kol gražiai apskrus apie 10 min.
ALFO PATARIMAI:
· Galite pasirinkti skirtingų skonių TALER traškučius: su sūriu, su jautiena. Taip atrasite vis kitą skonį.
· Taip pat galite pasirinkti saldesnį derinį ir rinktis: arbatinius, su bananais ar su obuoliais. Pagardinti juos sirupu, cinamonu, citrinos žievele ir kitais su saldumynais tinkančiais priedais.
· Taip paruoštus traškučius galite skanauti tiek vienus, tiek su įvairiausiomis užtepėlėmis.
Skanaus!