top of page

Pomidorų ir mėsos kukulių salotos su mėtiniu padažu (Receptas)

Unikalus receptas, kurį pasigaminus nereikės galvoti apie sriubą ar salotas, nes jame yra

viskas viename. Tai – pagrindinis patiekalas su visais komponentais.


pomidorų ir mėsos kukulių salotos_receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

1–2 asm.

Gaminimo laikas: apie 20 min.


Pomidorų ir mėsos kukulių salotoms pagaminti reikia:

  • 5–6 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 3 šaukštų graikiško jogurto

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 1 skiltelės česnako

  • ½ šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • 1 saujelės mėtų

  • 150 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos maltinio „Mėsainiams“

  • Žiupsnelio KOTANYI itališkų žolelių

  • 1 pomidoro

  • 1 „Kumato“ pomidoro

  • 1 saujos vyšninių pomidorų

  • 1 nedidelio mėlynojo svogūno

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto BASSO purškiamo alyvuogių aliejaus

  • 20 g DŽIUGAS 36 mėn. brandinimo kietojo sūrio

  • Keleto rozmarino šakelių

  • 1 saujelės granatų sėklų

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska

  • TINGINIO PANTIS nealkoholinio obuolių sidro (patiekti)

1. SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su graikišku jogurtu. Pagardinkite KOTANYI juodaisiais pipirais.

2. Įtarkuokite česnako skiltelę, citrinos žievelę ir pagardinkite ½ kiekio smulkintų mėtų.

3. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos maltinį „Mėsainiams“ pagardinkite KOTANYI itališkomis žolelėmis ir suformuokite kukulius.

4. Pomidorus pjaustykite stambiais gabalėliais, vyšninius pomidorus – pusiau, o mėlynąjį svogūną – skiltelėmis. Daržoves sudėkite į lėkštę.

5. Jogurto padažą pagardinkite druska ir sudėliokite šalia pomidorų.

6. Į ZYLE keptuvę papurkškite BASSO alyvuogių aliejaus. Taip pat juo pagardinkite pomidorus.

7. Į įkaitusį aliejų sudėkite suformuotus kukulius ir kepkite iš abiejų pusių po 2 min.

8. DŽIUGO 36 mėn. brandinimo kietąjį sūrį supjaustykite daržovių skustuku.

9. Į jautienos kukulius susmaigstykite rozmarino šakeles.

10. Ant pomidorų dėliokite iškeptus kukulius su rozmarinu, viską pagardinkite granatų sėklomis, sūrio drožlėmis.

11. Apibarstykite tarkuota citrinos žievele, KOTANYI aitriųjų paprikų dribsniais su druska ir papuoškite likusiais mėtų lapeliais.

12. Patiekite su TINGINIO PANTIS nealkoholiniu obuolių sidru.


Skanaus.



Naujausi įrašai

bottom of page